Despre noi

Euro Planseu S.R.L

Euro Planseu S.R.L. este o societate noua in Romania, pentru productia de prefabricate destinate constructiilor civile si industriale: buiandrugi pentru ferestre, usi si plansee din elemente ceramice cu beton armat.

O parte fundamentala a unei constructii o reprezinta planseul. Acesta este un element considerabil al oricarei constructii si conditioneaza intreaga bunastare a unei cladiri, datorita importantului sau rol. De aceea, se acorda o deosebita atentie aspectelor care tin de rezistenta planseului, de materialul din care este realizat, de executie, de izolatia care o ofera, aceasta din urma fiind o proprietate importanta ce reflecta calitatea constructiei.

Printre materialele primare folosite in constructii de numara ceramica, aceasta avand un rol bine-stabilit in constructii din cele mai vechi timpuri. Din ceramica sunt realizata si plansee, care au conturat un produs inovator, competitiv si de calitate superioara, mult apreciata in constructii.

Planseul ceramic sau planseul din caramida, reprezinta o altenativa la planseul clasic din beton. Ne place insa sa nu numim acest produs de baza “alternativa” avand in vedere intrebuintarea ceramicii inca de la inceputurile cele mai vechi ale omenirii.
In zilele noastre, mai exact in ultimele secole, in Europa occidentala este foarte folosit acest tip de planseu. In tari dezvoltate precum Germania, Austria, Franta si Italia planseul ceramic este folosit de multa vreme, urmand sa fie exportat si folosit apoi in toata Europa.

In Romania a fost introdus cu brio, in ultimii 20 de ani folosindu-se din ce in ce mai mult.
Firmele de constructii si de distributie utilizeaza acest tip de planseu la scara larga, in special la constructiile civile, ansambluri rezidentiale si cartiere cu vile, fara sa se tina cont decat de avantajele pe care le ofera.

Printre calitatile acestui tip de planseu se numara:

  • Montajul foarte simplu placii ceramice
  • Izolatie terminca cu pana la 30% mai mare decat un planseu clasic din beton
  • Izolatie fonica de 5 ori mai buna decat la planseul obisnuit
  • Poate fi adaptat dimensiunilor oricarei constructii civile
  • Are o greutate mult mai mica decat planseul din beton

Practic, eficient, bun izolator termic si fonic, adaptabil, usor in greutate, economic. Acestea ar fi pe scurt cuvintele care definesc cel mai bine proprietatile produsului mai sus enumerate, pentru care dorim sa il recomandam cu incredere in toata tara.